• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

De la spatii mici din inima Aarhusului la o afacere mare, cu facilitati de depozitare in afara orasului si propria fabrica in Suedia. Iata povestea IdHAIR.

ID HAIR DANEMARCA

1986 – se naste un vis
Inceputul a ceea ce IdHAIR este cunoscut astazi – furnizor si producator de produse pentru par – are loc in 1986, cand Preben Munch impreuna cu un partener infiinteaza o companie intr-un mic apartament din centrul Aarhus.
Start-up-ul este inspirat de experienta acumulata de Preben in compania Wella Germania. Visul lui este de a crea un loc de munca placut, structurat in jurul angajatilor si centrat in jurul nevoilor clientului.
1998
Se lanseaza pomezile “The Original Wax”. In Danemarca, aceste pomezi cunosc un succes neasteptat.
1999
Incepe aventura de export. Primul contract de distributie este semnat, iar in Norvegia apare primul importator.
2008
Inspirati de succesul avut cu ceara de par, care a primit un design nou, se schimba numele companiei in IdHAIR. Schimbarea numelui subliniaza cursul pe care vrem sa-l urmam – acela de a deveni un furnizor de servicii complete cu brand propriu de produse de par.
2009
IdHAIR achizitioneaza o fabrica in Suedia si deschide propriul laborator de cercetare. Propria fabrica, creeaza oportunitati complet noi pentru dezvoltarea si producerea produselor IdHAIR.
2010
Apar primele vopsele IdHAIR. Dupa cativa ani de pregatire si dezvoltare, se lanseaza primele sisteme de culori. Vopsea de par HAIR PAINT – un sistem de colorare traditional, cu amoniac si ColorID – o alternativa ecologica care nu mai este in portofoliu. HAIR PAINT a fost dezvoltat permanent din momentul lansarii.
2011
Adresa noua si linii noi. Ne mutam in sediul actual, intr-o cladire de 4000 de metri patrati, proiectat intr-un stil minimalist danez clasic. Acesta detine un studio tehnic, unde coaforii pot descoperi cele mai recente tehnici de tunsoare si colorare, cinematograf, care adesea gazduieste spectacole si cursuri pentru coafori … si, bineinteles, un depozit imens.
Se lanseaza gama IdHAIR Elements – prima gama completa de ingrijire si styling, care castiga premiul Red Dot Design in acelasi an.
2012
Se lanseaza Sistemul Perm Amino Wave.
2013
Se lanseaza sistemul de colorare direct – COLOUR BOMB. Acest sistem este un tratament pe baza de pantenol si keratina hidrolizata care coloreaza si ingrijeste parul in acelasi timp.
2014
Apar 3 linii noi in portofoliul IdHAIR :
IdHAIR Belonger – gama de ingrijire pentru parul lung si extensii,
IdHAIR Curly – gama de ingrijire pentru parul cret si
IdHAIR Black – gama de ingrijire destinata barbatilor.
HAIR PAINT – se imbunatateste formula si ambalajul este redesenat.
2015
Investitiile si efortul continuu al companiei in dezvoltarea si inovatia produselor IdHAIR au dus la cresterea numarului distribuitorilor de la 13 tari in 2014 la 31 de tari in 2015, inclusiv in Australia, Africa de Sud, SUA, Polonia si Rusia.
Se lanseaza IdHAIR Niophlex – un sistem phlex care previne deteriorarea parului in timpul tratamentelor chimice.
2016
Se lanseaza 3 game noi :
SOLUTIONS – gama completa pentru problemele scalpului.
Me – gama de styling fara parabeni si certificata Green Salon.
HAIR PAINT FREE – sistemul de colorare blanda a parului fara Amoniac, Resorcinol si PPD.
2017
Se deschide o Academie noua in Copenhaga.
Se lanseaza 2 game noi :
Black Magic – un sistem de permanent fara amoniac.
Botany – sistem de colorare alternativ pe baza de henna.
2018
Se lanseaza gama completa de ingrijire si styling IdHAIR ElementsXCLUSIVE.
IdHAIR achizitioneaza 16 saloane de coafura sub marca Poul M.
2019
In luna Mai 2019, se lanseaza IdHAIR Gloss – sistem multi-functional de colorare demi-permanent, vegan, fara amoniac si parabeni, ce permite rezultate glossy si rapide.
Se lanseaza Pudra Bleach Me Power + – pudra cu deschidere pana la 9 trepte ce contine aminoacid din trestie de zahar pentru protectie a firului de par.
In prezent compania IdHAIR are 150 de angajati in Danemarca, care lucreaza in productie, dezvoltare, vanzari si in saloanele Poul M.

ID HAIR ROMANIA

Produsele IdHAIR au fost aduse in septembrie 2018 de AM/DC PREMIUM DISTRIBUTION – importator exclusiv in Romania.
Dupa o experienta de peste 20 ani , in domeniul produselor profesionale , Mircea Popa si Alexandru Nita au hotarat sa isi urmeze visul si sa deschida propria afacere.
Impreuna cu echipa de educatie formata din : Adrian Henciu, Adrian Trandafir si Costi Lala, am pornit o munca asidua de promovare a produselor IdHAIR ,de prezentare a conceptului inovativ si in armonie cu natura a acestui brand nou si a beneficiilor oferite clientilor, sustinute de o politica comerciala puternica.
Produsele IdHAIR si-au propus sa devina in Romania o ALEGERE si nu o OPTIUNE pentru afacerea dumneavoastra. Suntem si ne propunem prin perfectionare continua sa fim un partener serios, sigur si foarte atent la detalii, astfel incat colaborarea sa fie profitabila si de lunga durata.
Have A Nice Hair Day!

ECHIPA DE EDUCATIE

Adrian Henciu
Inca din tinerete, am fost pasionat de frumos, iar aceasta pasiune m-a calauzit spre domeniul hairstyling-ului. Primii pasi i-am facut in Academia/Scoala de Coafura “Cornel Saru”, unde dupa ani de educatie, am ajuns sa contribui la formarea unor noi generatii de hairstilisti.
Inainte de a ma alatura echipei Id HAir Romania, am fost trainer pentru alte 2 branduri internationale de profil, am avut colaborari cu designeri autohtoni si agentii de modelling , am participat la organizarea unor evenimente de moda, am sustinut seminarii tehnice de profil si am facut parte din echipa tehnica a concursului Miss Italia.
Am urmat cursuri de specializare in academii din Italia, Marea Britanie si Danemarca, fiind permanent preocupat de evolutia mea profesionala.
In urma experientei acumulate si a inclinatiei catre predare , am ales sa impart cunostintele dobandite prin colaborarea cu Atelierele ILBAH si UCECOM.
Ma consider norocos pentru ca am sansa de a face ceea ce imi place si cred cu tarie ca daca faci ceva cu pasiune, succesul nu intarzie sa apara.
Costi Lala
Experienta profesionala – 9 ani ca stilist
Am participat la numeroase seminarii si cursuri de tehnici de culoare sustinute de academii precum: Wella, L’Oreal, Alfaparf, Schwarzkopf si specializari in tunsoare la Academia Catalin Lungu.
Experienta acumulata mi-am dobandit-o atat in tara cat si in Anglia( 1 an si 6 luni) si Italia (8 luni) .
Castigator al Galei Schwarzkopf Romania 2018, sectiunea “WOMEN” si participant la Gala Schwarzkopf Europe 2018, organizata in Londra!
Adrian Trandafir
Experienta profesionala – 20 ani ca stilist
Am participat la numeroase seminarii si cursuri de tehnici de culoare sustinute de academii precum: L’Oreal, Keune Romania si specializari in tunsoare la Academia Catalin Lungu.