• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Termeni de utilizare

TERMENII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI
www.idhair.ro
INCEPAND CU DATA DE 01.12.2019
Bine ati venit pe website-ul dedicat www.idhair.ro (in continuare denumit “Website“).
Cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare care guverneazs utilizarea acestui website (in continuare denumiti “Termeni de utilizare”). Prin folosirea acestui Website sunteti de acord cu continutul Termenilor de utilizare.
In legatura cu orice intrebari legate de utilizarea website-ului, ne puteti contacta la urmatoarea adresa: Str. Tunari, nr. 45, sector 2, Bucuresti.
AVIZ LEGAL
URL Website: www.idhair.ro
Contact: E-mail: office@idhair.ro – Numar de telefon: +40747 256 258
Editor: SC AM/DC PREMIUM DISTRIBUTION SRL, , cu sediul social la adresa Str. Targu Neamt, nr. 7, sector 6, Bucuresti, inregistrata in cadrul Registrul Comertului cu numar de inregistrare: J40/8444/2018, CUI: RO39487140 in continuare denumit „Editor” sau „Noi”.
1. Acces la website
Pentru a accesa si folosi acest website, trebuie sa aveti 16 ani impliniti. In cazul in care nu aveti 16 ani impliniti, va fi nevoie de aprobarea prealabila a parintilor sau a persoanei care exercita tutela.
Puteti utiliza website-ul gratuit, fara a fi nevoie sa va conectati sau sa creati un cont.
Orice alte costuri suplimentare legate de utilizarea internetului vor fi suportate integral de catre dumneavoastra.
2. Proprietate intelectuala
– 1. Drepturi de proprietate intelectuala
Dezvoltarea acestui website necesita investitii semnificative. Website-ul si fiecare din elementele care il compun (de ex. marci comerciale, imagini, text, fisiere video etc.) sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuala. Nu se autorizeaza nicio utilizare, reproducere sau reprezentare a website-ului (in intregime sau partial), pe orice suport media, in orice alte scopuri, inclusiv dar fara a se limita la scopuri comerciale.
Va putem pune la dispozitie continut inclus in acest website pe care sunteti autorizat sa il descarcati (in continuare denumit “Continut descarcabil“). Va acordam un drept neexclusiv si netransferabil de a utiliza continutul descarcabil pentru utilizare in scop personal si privat, gratuit si pe durata de protectie legala conferita de catre drepturile de proprietate intelectuala, asa cum sunt definite de legile si tratatele internationale aplicabile . Orice reproducere, reprezentare, modificare sau distribuire a continutului website-ului este interzisa. Prin descarcarea sau folosirea unui astfel de continut descarcabil, sunteti de acord sa il utilizati in conformitate cu acesti Termeni de utilizare.
In cazul in care va punem la dispozitie un website sau un continut care va permite sa editati o imagine (in special pentru a testa virtual un produs cosmetic), prin prezenta sunteti de acord ca un astfel de website va fi folosit exclusiv in mod personal, in conformitate cu scopul pentru care a fost conceput. Nu veti fi autorizat sa utilizati un asemenea website care ar putea aduce atingere onoarei, reputatiei sau drepturilor oricarei parți terte așa cum sunt ele reproduse mai jos.
– 2. Drepturile tertilor
Va reamintim ca veti fi nevoiti sa obtineti toate autorizatiile si drepturile necesare de la orice detinatori de drepturi relevanti in legatura cu orice continut pe care doriti sa-l postati pe site, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuala si / sau proprietate literara, artistica si / sau industriala, precum si drepturi personale sau de publicitate (inclusiv dreptul la folosirea imaginii altcuiva), pentru a va permite sa utilizati acest continut. Cu titlu de exemplu, veti obtine drepturile cu privire la orice continut (in special fotografii) care arata elemente arhitecturale recente, modele publicitare sau modele de imbracaminte care ar putea aparea (acronime, logo-uri etc.).
– 3. Continut generat de utilizatori
Putem pune la dispozitie prin intermediul acestui site un spatiu dedicat continutului generat de utilizatori, cum ar fi text, fotografii, videoclipuri, opinii etc. (denumit in continuare “Continut generat de utilizator”).
Prin postarea de Continut generat de utilizator prin intermediul website-ului ne oferiti o licenta gratuita, irevocabila, neexclusiva în intreaga lume (globala) si pentru perioada legala de protectie a drepturilor de proprietate intelectuală (perpetua), asa cum sunt definite acestea (inclusiv orice regulamente suplimentare sau modificari ulterioare), AM/DC PREMIUM DISTRIBUTION SRL avand dreptul sa utilizeze, sa copieze, sa modifice, sa adapteze, sa editeze, sa distribuie, sa traduca, sa creeze opere derivate, sa integreze continutul in alte lucrari, sa distribuie, sa publice si sa exploateze alte astfel de continuturi si / sau sa incorporeze acest continut in orice forma, mediu sau tehnologie, in intregime sau partial.
Utilizarea respectiva va fi autorizata pentru toate scopurile de comunicare corporatista sau externa, corporativa sau financiara, publicitate si pentru toate relatiile publice, in scopuri istorice sau de arhiva, ale firmei Am/DC PREMIUM DISTRIBUTION, implicit al brand-ului IdHAIR, ale produselor sale si / sau ale marcilor sale, pe urmatoarele suporturi:
• Publicarea in orice format, in cantitati nelimitate,
• Presa scrisa, un numar nelimitat de publicatii,
• Publicare, numar nelimitat de publicatii, in special publicatii in scopul comunicarii interne, incluzand reteaua de vanzari si distributie (angrosisti, retaileri, agenti etc.), evenimente, pliante pentru congrese, targuri, standuri …; Comunicare B-to-B, in presa profesionala, pentru un numar nelimitat de publicatii si / sau cantitati;
• Publicatii electronice, IT, digitale, multimedia, Internet și Intranet, prin intermediul oricaror website-uri (indiferent de site si / sau mediu, inclusiv retele sociale, cum ar fi Facebook, YouTube sau Instagram)
• prin intermediul oricarui mijloc de publicitate (inclusiv prin intermediul publicitatii la punctele de vanzare cu amanuntul si pe produsele de marca IdHAIR (denumite in continuare „Mass-media”).
Sunteti informat prin prezenta ca retelele sociale mentionate sunt platforme detinute de terti si, in consecinta, circulatia si utilizarea continutului de utilizator prin retelele sociale mentionate sunt guvernate de termenii de utilizare definiti de terte parti. Prin urmare, nu vom fi responsabili pentru nici o utilizare a continutului de catre noi sau de catre orice terte parti in conformitate cu termenii de utilizare definiti de retelele sociale, inclusiv, fara limitare, in ceea ce priveste domeniul de aplicare si durata drepturilor licentiate si eliminarea continutului. Veti fi responsabil de orice pretentii formulate de catre terti referitoare la utilizarea continutului in conformitate cu termenii de utilizare definiti de retelele sociale.
In plus, va reamintim ca orice continut poate fi gasit prin intermediul unui motor de cautare si, prin urmare, poate fi accesat de un public din afara site-ului web.
Aceasta autorizatie ne ofera posibilitatea de a adapta continutul dumneavoastra asa cum a fost acesta formulat initial si / sau de a face clarificari referitor la continutul generat de utilizator dupa cum consideram ca este nevoie, cu conditia ca respectivul continut generat de utilizator sa nu va modifice imaginea sau cuvintele.
In plus, utilizarea continutului generat de utilizator poate implica folosirea de informatii anonimizate, cum ar fi orasul, tara sau varsta dumneavoastra si / sau, daca ati autorizat acest lucru in mod expres, informatii care sa permita identificarea dumneavoastra, cum ar fi numele dumneavoastra sau pseudonimul dumneavoastra.
Orice astfel de Continut generat de utilizator pe care il puteti publica prin intermediul acestui website va fi la alegerea dumneavoastra si pe raspunderea dumneavoastra. Cu toate acestea, dorim sa va reamintim ca respectivul continut generat de utilizator nu poate incalca legislatia in vigoare, standardele de moralitate acceptate sau principiile enuntate in acest document. In acest sens, ne rezervam dreptul de a elimina in orice moment orice astfel de continut generat de utilizator care nu respecta acesti Termeni de utilizare, inclusiv Codul de conduita.
In plus, daca accesati continutul generat de utilizator creat de un alt utilizator, vi se va cere sa respectati drepturile utilizatorului respectiv si, in special, sa nu reproduceti sau sa difuzati respectivul continut publicat prin alte mijloace de comunicare fara acordul prealabil al utilizatorului respectiv.
3. Codul de conduita
Sustinem valorile tolerantei si a respectului fata de ceilalti.
Din acest motiv, prin folosirea acestui website sunteti de acord sa:
• Nu produceti comentarii rasiste, violente, xenofobice, malitioase, insultatoare, obscene sau care contravin normelor legale.
• Nu diseminati nici un continut care poate fi daunator, defaimator, neautorizat, rau intentionat sau care incalca drepturile de confidentialitate sau de publicitate, incita la violenta, ura rasiala sau etnica sau se califica drept indecent sau incita la comiterea anumitor infractiuni;
• Nu folositi website-ul in scopuri politice, de propaganda sau de prozelitism;
• Nu publicati orice continut publicitar sau sa promovati orice produse si / sau servicii care concureaza cu marca (marcile) afisata pe site;
• Nu folositi website-ul in alt scop decat cel intentionat, inclusiv prin utilizarea acestuia ca serviciu matrimonial;
• Nu diseminati orice informatie care poate permite, direct sau indirect, identificarea nominala si specifica a unei persoane fara consimtamantul prealabil si expres al acesteia, cum ar fi numele de familie, adresa postala, adresa de e-mail, numarul de telefon;
• Nu diseminati orice informatie sau continut care poate fi jignitor.;
• Nu intimidati sau hartuiti alte persoane;
• Nu desfasurati activitati ilegale, inclusiv incalcarea drepturilor cuiva in materie de software, marci comerciale, fotografii, imagini, text, videoclipuri, etc;
• Nu diseminati continut (inclusiv fotografii si videoclipuri) care ilustreaza minori.
Daca descoperiti un astfel de continut generat de utilizatori care ofera suport pentru crime impotriva umanitațti, care incurajeaza ura rasiala si / sau violenta sau care se refera la pornografia infantila, ne veti anunta imediat la urmatoarea adresa de e-mail office@idhair.ro, sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Str Tunari, nr 45, sector 2, Bucuresti, specificand in e-mail / scrisoare data la care ati descoperit continutul mentionat, identitatea dumneavoastra, adresa URL, descrierea continutul disputat si numele de utilizator al autorului acestuia.
Daca considerati ca orice continut generat de utilizatori incalca principiile enumerate mai sus, drepturile dumneavoastra sau drepturile tertilor (de exemplu, orice incalcare a Termenilor de utilizare, insulte, incalcarea confidentialitatii), puteti trimite o notificare la urmatoarea adresa de e-mail: office@idhair.ro, sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Str Tunari, nr 45, sector 2, Bucuresti, specificand in e-mail / scrisoare data la care ati descoperit continutul mentionat, identitatea dumneavoastra, adresa URL, descrierea continutului disputat si numele de utilizator al autorului acestuia.
Va rugam sa includeti in comunicarea mentionata urmatoarele detalii:
• data notificarii;
• in cazul in care utilizatorul este o persoana fizica: numele de familie, prenumele, adresa;
• numele si adresa destinatarului sau, in cazul unei persoane juridice, denumirea sa si sediul social;
• descrierea si locatia specifica a faptelor raportate (de exemplu, link-ul URL al continutului raportat;
• motivele pentru care un astfel de continut ar trebui eliminat, inclusiv o indicatie a dispozitiilor legale si a calificarilor (justificarilor) aplicabile faptelor.
4. Informatiile de pe website
– 1. Conditii generale
Va reamintim ca pot aparea informatii inexacte si omisiuni disponibile pe acest website, in special din cauza unor terte parti. Ne angajam sa eliminam inexactitatile sau sa completam astfel de informatii pe website cat mai curand posibil.
– 2. Informatii despre produse si servicii
Produsele si serviciile prezentate pe acest website nu sunt oferite spre vanzare, constituind o prezentare generala a gamei de produse si servicii pe care le distribuim in tara in care acest site este disponibil.
– 3. Unelte de diagnosticare avansate
Sfaturile oferite pe acest website si / sau instrumentele de diagnosticare care pot fi puse la dispozitie sunt doar simulari destinate obtinerii sfaturilor experte de cosmetica.
Informatiile pe care le furnizeaza sunt in scopuri strict indicative si nu vor inlocui, in niciun caz, diagnosticul medical sau consultarea clinica si nici nu vor inlocui un tratament medical.
In consecinta, nu va putem garanta ca sfaturile care rezulta din utilizarea acestor instrumente vor conduce la rezolvarea situatiei dumneavoastra si nu ne asumam nicio raspundere pentru orice utilizare pe care o veti atribui acestor instrumente.
Pentru orice informatii suplimentare sau in caz de nesiguranta, va recomandam sa consultati medicul dumneavoastra.
– 4. Link-uri hypertext
Link-urile hipertext incluse pe website va pot duce la website-uri publicate de terte parți si al caror continut nu il putem controla. In consecinta, in masura in care aceste link-uri de hypertext au fost incluse pe acest site, cu scopul unic de a facilita experienta dumneavoastra de navigare pe Internet, cautarea pe website-urile unor terte parti va fi decizia dumneavoastra si veti fi responsabil de aceasta decizie.
– 5. Date personale
Atunci cand accesati site-ul nostru sau interactionati cu noi in orice mod prin intermediul site-ului, prelucram datele dumneavoastra personale. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastra personale, tipurile de date personale, scopurile si temeiurile prelucrarii, precum si drepturile dumneavoastra in legatura cu datele personale prelucrate, veti gasi in politica noastra privind prelucrarea datelor persoanele. Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne scrieți la adresa office@idhair.ro sau sa ne contactați la urmatoarea adresa: Str Tunari, nr 45, sector 2, București.
– 6. Cookies
Fisierele cookie sunt fisiere mici care sunt lasate pe dispozitivul dumneavoastra in timp ce navigati pe website (cum ar fi paginile cautate, data si ora de acces etc.) si care pot fi citite ori de cate ori accesati acelasi website (denumite in continuare “Cookies” ).
– 7. Modificarea site-ului și termenii de utilizare
Putem modifica continutul si informatiile incluse pe website, precum si acesti Termeni de utilizare, in special in scopul conformarii cu orice legislatii si / sau reglementari aplicabile si / sau pentru a imbunatati website-ul.
Orice modificare va fi publicata pe website inainte de a intra în vigoare, in conformitate cu acesti Termeni de utilizare. Cu exceptia cazului in care modificarea necesita aprobarea dumneavoastra expresa, utilizarea continua a site-ului va fi considerata o acceptare din partea dumneavoastra a noilor Termeni de utilizare.
– 8. Atentionare
Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a mentine in permanentă accesul la website si la continutul descarcabil. Cu toate acestea, nu putem garanta disponibilitatea permanenta si accesibilitatea website-ului. Se poate sa fim nevoiti sa suspendam momentan accesul total sau in parte a website-ului, in special in scopuri de intretinere tehnica.
In continuare vom specifica faptul ca retelele de internet si de IT sau de telecomunicatii nu sunt lipsite de erori si ca pot aparea intreruperi si defectiuni. Nu putem oferi nici o garantie in aceasta privinta si, prin urmare, nu putem fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune care ar putea avea legatura cu utilizarea retelelor de internet si IT sau de telecomunicatii, incluzand, fara a se limita la:
• Transmiterea si / sau receptia necorespunzatoare a oricaror date si / sau informatii prin intermediul Internetului;
• Orice intruziuni externe sau virusi de computer;
• Orice echipament de receptie necorespunzator sau retele de comunicatii necorespunzatoare; precum si
• Orice defectiune cu privire la receptia de internet, care poate impiedica functionarea corecta a website-ului.
In cele din urma, raspunderea noastra se limiteaza la daune directe, excluzand orice alt prejudiciu sau pierdere. Mai precis, orice daune indirecte care se refera la orice pierdere a profitului, veniturilor sau fondului comercial, fara a se limita la acestea.
– 9. Lege aplicabila
Acesti Termeni de utilizare se vor interpreta conform legilor Romaniei.
Pentru orice problema, va rugam sa contactați Serviciul Clienti:
office@idhair.ro
+40747256258
Luni- Vineri : 09:00 – 18: 00